► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Maatwerk sta-op of relax fauteuil

100% NEDERLANDS PRODUCT

Mooie relax en/of sta op fauteuils met echt 100% maatwerk vindt u uitsluitend bij Leefcomfort. Wij ontwerpen en produceren zelf onze eigen collectie. U vindt bij ons modellen die u nergens anders vindt. Er zijn nog wel enkele bedrijven die maatwerk leveren maar nooit zo uitgebreid als Leefcomfort. Helaas zijn er ook erg veel bedrijven die beweren maatwerk te leveren maar vraag maar eens naar een aangepaste armlegger hoogte of naar een zithoogte van 56 (of meer) cm.

Maatwerk maar niet duurder.

Toch zijn wij ondanks ons specialisme niet duurder (en zelfs goedkoper) dan de gewone fabrieks relax stoelen. Wij geven 10 jaar garantie op onze fauteuils en dat kunnen wij omdat we uitsluitend eerste klas kwaliteit gebruiken. Het is niet zo bijzonder dat er fauteuils van ons die wij 20 jaar geleden verkocht hebben nog steeds dagelijks worden gebruikt.

Waarom maatwerk?

Waarom, zult u zich afvragen, is het toch zo belangrijk dat een fauteuil als maatwerk sta-op fauteuils naar uw persoonlijke maten wordt gemaakt?
Omdat zitten de 
zwaarste belasting voor uw lichaam is en er door zitten echt schade aan uw lijf kan worden aangebracht is het belangrijk dat u in een relax en/of sta op fauteuil met een inclinerend relax systeem zit waardoor uw bekken enigszins wordt gekanteld naar de originele positie (de meeste relaxfauteuils hebben dit systeem helaas niet). Hierdoor komen uw spieren, pezen, aders en zenuwbanen weer daar te liggen waar deze horen te liggen, wat meestal voor directe pijnverlichting zorgt.

Omdat het een gezondere zit garandeerd!

Door deze houding is uw doorbloeding weer terug naar de originele positie wat dan op zich weer helpt om klachten te verminderen of te voorkomen. Omdat de fauteuil ook geheel naar uw maten is gemaakt zult u automatisch in de juiste positie gaan zitten en blijven zitten wat ook weer helpt om klachten te voorkomen. Ook zorgt de juiste maatvoering er voor dat de doorbloeding nergens bekneld raakt en dit is wel één van de belangrijkste kenmerken om een gezond lijf te behouden.

Uw schouders rusten dan op de armleggers van de fauteuil in een stand dat ze in rust zijn wat vooral de schouders zelf maar ook de nekspieren rust geven. U kunt gemakkelijker opstaan en uw rug wordt door de juiste maatvoering van zithoogte en zitdiepte in de enige goede stand, geplaatst. Bij een te lage zithouding wordt de rug als het ware opgebold en bij een te hoge zitpositie wordt de rug te ver uitgestrekt (spierspanning) en schuift u snel iets onderuit waardoor de rug juist weer inzakt. De benen rusten dan te strak tegen de zitting en de hoek van de knieën is te haaks. Een te lage rug geeft geen steun met name aan de schouder partij en nek.

Dus daarom kiest u ook voor maatwerk sta-op fauteuils, u draagt toch ook schoenen en kleding in de juiste maat?


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer