► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische fauteuil

Een ergonomische fauteuil voldoet aan de eisen die ons lichaam nodig heeft aan ondersteuning en maatvoering. De vormgeving van de rugleuning en armleggers is zo ontworpen dat deze de contouren van uw lichaam het beste volgen. Hierdoor krijgt u de juiste ondersteuning, wat weer beter is voor uw lichaam. Uiteraard is het nog beter wanneer een fauteuil speciaal voor u wordt gemaakt en deze geheel op uw lichaamsmaten en eisen qua ondersteuning is vervaardigd.

Daarom verwijzen wij u ook naar onze gehele collectie relaxfauteuils geheel op uw maat gemaakt. Wij creëren graag een persoonlijke stoel voor u, en geen standaard stoel die eigenlijk niet perfect aansluit bij uw pasvorm.

Onze collectie ergonomische stoelen

Al onze modellen voldoen ook aan de hierboven vermelde eigenschappen van ergonomische fauteuils en worden geheel naar uw maten speciaal voor u vervaardigd. Meestal verstaat men onder een “ergonomische stoel” een fauteuil uit één van de Scandinavische landen. Vaak zijn dit dan fauteuils met gestoomd beukenhout als basis. Daarnaast worden er allerlei stoelen onder dezelfde noemer aangeprezen, maar die hebben niets met Scandinavië te maken.

Optimale ondersteuning van uw lichaam

Een ergonomische fauteuil is dan ook absoluut niet hetzelfde als een Scandinavische fauteuil. Bij een ergonomische stoel gaat het echt om de vormgeving, die voor de juiste ondersteuning zorgt. Het enige Scandinavische merk dat dit type fauteuil nog maakt is Farstrup.

Bekijk de fauteuils in onze showroom

Graag leveren wij u een ergonomische fauteuil die uw lichaam optimaal ondersteunt. Neem gerust contact op om vrijblijvend geïnformeerd te worden over al onze ergonomische fauteuils, modellen, mogelijkheden en prijzen. Of kom eens langs in onze winkel om een indruk te krijgen van de kwaliteit die wij leveren.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer