► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vemcare Zorgstoelen

Vemcare is een zelfstandige onderneming binnen Leefcomfort die producten ontwerpt en produceert voor bepaalde aandoeningen en/of wensen vanuit de zorgwereld.

Helemaal aangepast aan uw zorgbehoeftes

Voor ziekenhuizen en  zorginstellingen leveren wij de zorgstoelen meestal in grotere aantallen. Maar ook de particuliere gebruiker kan bij ons terecht. De particuliere klant kan zijn zorgstoel zelfs helemaal naar zijn individuele behoefte laten produceren.

Veel van onze zorgstoelen zijn specifiek voor een bepaald ziektebeeld of aandoening gemaakt. Iedere ziekte heeft zijn eigen kenmerken en wij ontwerpen dan een stoel die binnen de technische haalbare mogelijkheden op deze kenmerken inspeelt. Een goed voorbeeld hiervan is de Vemcare Huntingtonstoel.

Veelal worden zorgstoelen ook in diverse maten gemaakt. Zo kan men kiezen uit bijvoorbeeld een aantal maten voor kleinere gebruik(st)ers, een aantal voor het ”normale” postuur en een aantal voor grotere gebruik(st)ers. U kunt uit een ongekende hoeveelheid opties kiezen zodat de zorgstoel precies zo wordt als u dat wenst.

Grote of kleine wielen, een tafelblad (insteek of met scharnier aan de zijkant), duwbeugel, motoren of zelfs een sta-op systeem zodat de verzorgende familieleden of zorgprofessionals ontlast worden, zijn enkele voorbeelden van de opties. 

Heeft u een specifieke wens of zitprobleem? Neem contact met ons op.

Kom langs in onze showroom of vraag een proefplaatsing aan.

Bij interesse verwelkomen wij u graag in onze grote showroom. Ook kunnen wij een proefplaatsing bij uw instelling verzorgen.

Vemcare Huntington stoel

Vemcare Huntington stoel

In nauwe samenwerking met de ergotherapeuten van Atlant Zorggroep, een expertisecentrum voor cliënten met de ziekte van Huntington, hebben wij de Vemcare Huntington stoel ontwikkeld.
 

Bekijk product
Vemcare Revalidatie stoel

Vemcare Revalidatie stoel


De Vemcare Revalidatie stoel is onder andere ontworpen voor revalidatie van patiënten na een operatie.
Deze multifunctionele behandelstoel helpt bij het genezingsproces van patiënten die nog enige tijd in het ziekenhuis moeten verblijven.
Bekijk product
Vemcare Buidelstoel

Vemcare Buidelstoel


De Vemcare Buidelstoel is ontworpen voor gebruik op de afdeling Neonatologie. De ouder van een pasgeboren baby kan in de stoel het pasgeboren kind bij zich nemen om zo de ouder-kind band te versterken.
Bekijk product
Vemcare Behandel stoel

Vemcare Behandel stoel


De Vemcare behandel stoel is speciaal ontworpen voor kleine ingrepen zoals oog behandelingen etc. 
Door het kantel mechanisme is dit bijzonder prettig voor de cliënt maar ook voor de behandelaar.
Bekijk product
Vemcare Dialyse stoel

Vemcare Dialyse stoel


De Vemcare Dialyse stoel is ontworpen voor dialyses maar ook inzetbaar voor een grotere doelgroep. Bijvoorbeeld voor mensen met reuma, parkinson, dementie of als behandel stoel. 
 
Bekijk product
Vemcare Jointcare stoel

Vemcare Jointcare stoel


De Vemcare Jointcare stoel is ontworpen als Rapid Recovery stoel die veelvuldig wordt ingezet in diverse zorginstellingen. Deze stoel wordt vaak in grote aantallen besteld en u kunt de stoel in de kleuren van de afdeling voor u laten produceren.
Bekijk product

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer