► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Wie zijn wij

Leefcomfort is in 1995 opgericht door Ina van Veldhuizen en Jan van Heiningen.

Jan van Heinigen & Ina van Veldhuizen

Jan van Heinigen & Ina van Veldhuizen

Mariska van Doezelaar & Geurt van Engelen

Mariska van Doezelaar & Geurt van Engelen

Samen met alle medewerkers van Leefcomfort, slagen wij erin om mensen te helpen een prettig leven te hebben. Door onze meubels vanaf de basis geheel op maat te produceren kunnen wij bijvoorbeeld extra lange mensen, kleine mensen, mensen met bijvoorbeeld een lang bovenlijf en korter onderlijf, of mensen met langere ledematen dan gebruikelijk, maar ook mensen met een lichamelijke handicap, helpen aan een zitmeubel geheel naar uw maat. Maar ook in onze hooglaag bedden collectie kunnen wij verder komen dan ieder ander bedrijf.

Dankzij onze jarenlange expertise wat betreft meubels, meubelleder, meubelstoffering, ontwerpen, techniek en ergonomie hebben wij ons ontpopt tot de experts van Nederland op gebied van slapen en zitten. Dit geldt ook op het gebied van de belastingen en eigenschappen bij het zitten en slapen van het lichaam. Daarnaast ontwerpen wij talloze producten om het leven prettiger te laten zijn en vooral minder stigmatiserend.

Vakmanschap

Het vakmanschap van Leefcomfort is begonnen bij Jan van Heiningen, toen hij geconfronteerd werd met chronische rugklachten. Door zich te verdiepen in wat er met het lichaam gebeurt als de mens zit, werd al snel duidelijk dat zich hier één van de grote en veel voorkomende problemen van het menselijk lichaam, openbaarde.

Door onze technische kennis over onder andere relaxfauteuils en de mogelijkheden en onmogelijkheden is onze eigen lijn relax- en sta-op fauteuils ontwikkeld. Deze lijn heeft qua ontwerp en design direct afgerekend met alle vooroordelen, zoals oubolligheid, lomp, groot en lelijk. Een fauteuil met een specifiek relaxsysteem zorgt ervoor dat de bekken kantelen. Zodra het relaxsysteem is geactiveerd wordt de ruggengraat weer teruggeplaatst zoals het hoort. Ook komen alle spieren en zenuwbanen weer vrij te liggen en zal de rugpijn verdwijnen. Door de ontwikkeling van dit speciale systeem, kunnen wij meubels geheel op maat maken tegen een zeer betaalbare prijs.

Bedden en stoelen voor iedereen

De stoelen en bedden van Leefcomfort worden door zowel oud en jong gebruikt. De gunstige prijs en de designs spelen hier een grote rol in. De op maat gemaakte relaxsysteem stoelen zijn ideaal voor jonge mensen die na een lange dag werken willen ontspannen. Ook de collectie hoog laag bedden wordt door veel mensen aangeschaft, omdat deze meer comfort bieden dan de meest bekende merken in boxsprings en ledikanten.

Persoonlijke aandacht bij Leefcomfort

Bij Leefcomfort behandelen we onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden. Dit betekent dat persoonlijke service voorop staat, en dat we er alles aan doen om voor u het meest geschikte matras, bed of stoel te vinden.

Inmiddels heeft Jan van Heiningen zijn eigen lichamelijke problemen al weer jaren goed onder controle. Dit komt onder andere door het gebruik van ‘het beste matras ter wereld’. Dit matras verkopen wij sinds 2002 met veel trots en succes. Dit is het meest drukpunt verlagende matras en is ten allen tijde met één druk op de knop, aanpasbaar aan uw lichaam en wensen en kent feitelijk uitsluitend voordelen.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer