► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vaste Fauteuil Plus 5900/5910

Ergonomische relax fauteuil Plus 5900 en 5910: Zeer prettige fraai gevormde armleggers en een ergonomisch gevormde rug met het zitcomfort waar Farstrup bekend om staat, niet in de laatste plaats door het individuele maatwerk. model 5910 heeft een kleinere rug dan model 5900
Het bankje model Plus 5021 past in de gehele Plus line en hiermee creëert u zo een fraaie zitgroep. De Plus behoort tot onze colectie is een vaste fauteuil maar ook leverbaar als relax fauteuil.

Incl. gratis aflevering (ook in Vlaanderen)

Vaste fauteuil Plus 5900 / 5910

Ook vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 uit de Farstrup serie behoort tot de Plus lijn, erg fijn stoeltje met een mooi open ontwerp en door de anatomische vormgeving, erg goed zittend.

Zittende in deze stoel is met groot gemak de zitting en rug te verstellen zodat u ook heerlijk ontspannen kunt zitten. U kunt kiezen uit eikenhout of beukenhout en uit een groot scala aan houtkleuren. Een behoorlijk lange lijst geeft u de mogelijkheid om dit frisse ontwerp te personaliseren naar uw wensen.

De maat van de fauteuil wordt naar uw maten gemaakt zodat u goed zit en gemakkelijk kunt opstaan. Ook erg goed te combineren met één van de andere modellen uit de Plus lijn van Farstrup en er is zelfs een bijpassende bank.

Een goede fauteuil geeft de goede ondersteuning op exact de juiste plaatsen.

Er bestaan duizenden stoeltjes en fauteuiltjes en deze worden bijna altijd ontworpen, geproduceerd en gekocht met maar één ding voor ogen, het moet mooi zijn.
De consument laat zich hier uiteraard door leiden en als hij/zij het mooi vindt dan zit het ook goed. Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat we ons veelal door het uiterlijk laten leiden en dat wij dus zo ons zelf bedotten.

Met een goed ontworpen fauteuil zoals bijvoorbeeld vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 bent u er van verzekerd dat deze fauteuil aan alle ergonomische regels voldoet en u bent dus verzekerd van een verantwoorde zit. Weet u waarom deze fauteuil aan alle ergonomische regels voldoet? omdat deze fauteuil geheel naar uw maten wordt gemaakt en de basis van de vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 al anatomisch correct is ontworpen.

Of u deze vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 mooi vindt kunnen wij niet voor u bepalen daarom hebben wij een grote collectie vaste ergonomisch verantwoorde modellen waar altijd wel enkele modellen bij zitten die u zullen aanspreken, zeker in de stoffering zoals u deze zou willen hebben.

Vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 zorgt er ook voor dat zodra u zit uw bekken iets wordt gekanteld, dit geeft ontlasting van het zitvlak en u krijgt een veel betere ondersteuning in de onderrug.

Juist het gebruik van een goede stoel zoals, bijvoorbeeld vaste fauteuil Plus 5900 / 5910, zorgt er voor dat u al helemaal geen zit problemen krijgt omdat deze stoel zonder meerprijs op uw maat wordt gemaakt.

Wij leveren vaste fauteuil Plus 5900 / 5910 gratis af in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km. in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceert zoals;
Ergonomische fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.


EIGENSCHAPPEN:

  • 10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
  • Tot 125 kilo geschikt
  • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
  • In showroom aanwezig? nee
  • Leverbaar met 1 motor
  • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
  • Brandvertragende uitvoering mogelijk

Genoemde prijs is een vanaf prijs incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en type fouten voorbehouden)
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.


OPTIES:

Wielen
Vochtwerend kussen
Zitdiepte - 2 cm
Zitdiepte -3 cm.
Vergrendel greep aan buitenzijde
Urine beschermings hoes met afneembare stof
Eet plateau
Lectuur houder
Koffie plateau
Elektrisch verstelbare rugleuning
Handbediening bevestigd onder de armlegger
Opblaasbare lendesteun
Oplaadbare accu
Elektrische sta-op hulp (zitlift)
Elektrisch verstelbare rug en sta op hulp
Handrem
Voetenbank met opbergruimte
Voetensteun
Armstoffering
Gestoffeerde zijden v/d armleggers
Armstoffering met klittenband

€ 1.319,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer