► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Vaste Fauteuil Cantate

Fauteuil Cantate wordt op elke gewenste maat geleverd

Ergonomische relaxfauteuil Cantate heeft zeer prettige fraai gevormde armleggers en een ergonomisch gevormde afgeronde rug met het zitcomfort waar Farstrup bekend om staat, niet in de laatste plaats door het individuele maatwerk. Cantate behoort tot onze collectie is een vaste fauteuil maar ook leverbaar als relax fauteuil.

Incl. gratis aflevering (ook in Vlaanderen)

Vaste fauteuil Cantate

Vaste fauteuil Cantate 6000 en 6010 behoren tot de collectie van bekende Deense fabrikant, Farstrup. Bij deze stoel kunt u de zitting en rugleuning gemakkelijk zo verstellen zoals u het liefste zit Fauteuils uit deze collectie worden op maat vervaardigd en er is heel veel mogelijk.

Er is een uitgebreide lijst met opties, zodat u uw fauteuil precies zo kunt laten maken zoals u dit wenst. De Fartstrup relaxstoelen blinken uit in zitcomfort omdat de basis van deze fauteuils een veel betere anatomische vorm hebben dan gebruikelijk. Wees eens lief voor uw lijf en u zelf en gun u met ŽŽn van de echt fraaie modellen uit de Farstrup collectie, er is er vast wel ŽŽn in uw smaak en stijl. Kies een mooie stoffering uit er is meer dan genoeg keuze. De fauteuil is ook leverbaar met een sta-op systeem.

Een goede fauteuil geeft de goede ondersteuning op exact de juiste plaatsen.

Er bestaan duizenden stoeltjes en fauteuiltjes en deze worden bijna altijd ontworpen, geproduceerd en gekocht met maar één ding voor ogen, het moet mooi zijn.
De consument laat zich hier uiteraard door leiden en als hij/zij het mooi vindt dan zit het ook goed. Het is natuurlijk niet verwonderlijk dat we ons veelal door het uiterlijk laten leiden en dat wij dus zo ons zelf bedotten.

Met een goed ontworpen fauteuil zoals bijvoorbeeld vaste fauteuil Cantate bent u er van verzekerd dat deze fauteuil aan alle ergonomische regels voldoet en u bent dus verzekerd van een verantwoorde zit. Weet u waarom deze fauteuil aan alle ergonomische regels voldoet? omdat deze fauteuil geheel naar uw maten wordt gemaakt en de basis van de vaste fauteuil Cantate al anatomisch correct is ontworpen.

Of u deze vaste fauteuil Cantate mooi vindt kunnen wij niet voor u bepalen daarom hebben wij een grote collectie vaste ergonomisch verantwoorde modellen waar altijd wel enkele modellen bij zitten die u zullen aanspreken, zeker in de stoffering zoals u deze zou willen hebben.

Vaste fauteuil Cantate zorgt er ook voor dat zodra u zit uw bekken iets wordt gekanteld, dit geeft ontlasting van het zitvlak en u krijgt een veel betere ondersteuning in de onderrug.

Juist het gebruik van een goede stoel zoals, bijvoorbeeld vaste fauteuil Cantate, zorgt er voor dat u al helemaal geen zit problemen krijgt omdat deze stoel zonder meerprijs op uw maat wordt gemaakt.

Wij leveren vaste fauteuil Cantate gratis af in geheel Nederland, Vlaanderen en tot 400 km. in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceert zoals;
Ergonomische fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.


EIGENSCHAPPEN:

  • 10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
  • Tot 125 kilo geschikt
  • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
  • In showroom aanwezig
  • Leverbaar met 1 motor
  • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
  • Brandvertragende uitvoering mogelijk

Genoemde prijs is een vanaf prijs incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en type fouten voorbehouden)
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.


OPTIES:

Vochtwerend kussen
Zitdiepte + 3 cm
Vergrendel greep aan buitenzijde
Elektrisch verstelbare rugleuning
Opblaasbare lendesteun
Voetenbank met opbergruimte
Voetensteun
Armstoffering
Gestoffeerde zijden v/d armleggers
Armstoffering met klittenband

€ 1.539,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer