► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

SNELREINIGER

Snelreiniger voor het verwijderen van alle vervuilingen welke gebaseerd zijn op vet en olie.

Snelreiniger reinigt snel en éénvoudig en niet bijtend alle door vet en olie verontreinigde delen. Snelreiniger is niet corrosief en laat geen resten achter. Wij behalen bij ons in ons atelier verbluffende resultaten met dit product en gebruiken dit product al vanaf 1989. Dit product is voor zover wij weten niet in Nederland te verkrijgen wij importeren dit zelf vanuit Zwitserland

Snelreiniger is verpakt in een spuitbus van 400 ml.

Leefcomfort voert een grote collectie ledikanten met bij- meubelen zoals nachtkastjes en commodes. Voor een aantal ledikanten kunnen wij ook bijpassende kasten leveren. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze in matrassen van allerlei types. Zo hebben wij onze Bodycomfort lijn die tot op de cm. nauwkeurig in iedere maat geleverd kan worden en daarnaast een erg vriendelijke prijs kent, Ook luchtondersteunende matrassen waarbij u de minste drukpunten ervaart wat uw slaap sterk zal verbeteren en klachten van het lichaam (met name rugklachten) sterk zal doen verminderen en vaak zelfs zal doen verdwijnen.

Ook staan wij bekend om de grote keuze in hoog laag bedden waarbij wij bijna iedere maat kunnen leveren en vooral ook om onze erg mooie niet stigmatiserende hooglaag bedden. Vooral onze brede lijn met tweepersoons hooglaag verpleeg bedden is ongekend, heel erg veel keuze en mogelijkheden maar vooral omdat het geen goedkope systemen zijn die er worden gebruikt maar 100% volwaardige gecertificeerde systemen met alle mogelijkheden die een goed hooglaag bed kent. Zelfs gedeelde zijbeveiliging is bij deze bedden mogelijk. Niet voor niets gebruikt Europa’s grootste hooglaag bedden fabrikant onze één- en twee persoons hooglaag verpleeg bedden en onze gestoffeerde hooglaag bedden om deze door te verkopen aan hun klanten.

Om al deze producten goed te kunnen onderhouden hebben wij diverse onderhouds producten zoals Snelreiniger zodat uw meubel een lang leven is beschoren en er fraai blijft uitzien.

Wilt u nog iets toelichten?

€ 32,45 € 25,99 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer