► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Rubens 3 server uit onze D serie hooglaag bedden

Fraai en mooi afgewerkt zeer goedkope server / tafeltje wat bij de verpleegbedden uit onze D serie past.
Extra korting? kies dan voor zelf ophalen

.

Rubens 3 Server 

Rubens 3 bedtafeltje wordt seriematig in beukendecor geleverd en voegt zich zo harmonieus bij onze Irene en Beatrix hooglaag bedden.

Het Rubens 3 tafeltje heeft een kantelbaar blad met afleg richel en een vast blad naast het kantelbare werkblad, bij deze server is de hoogte instelling door middel van een gasveer bekrachtigd. De hoogteregulatie van 770 mm t/m 1010 mm kan met één hand en zonder krachtinspanning uitgevoerd worden. Deze beweging wordt bekrachtigd door een gasdrukcilinder welke zich naast de hoofdkolom bevindt en waardoor het omhoog laten gaan geen extra kracht inspanning kost. Het frame is ook anders uitgevoerd.

Rubens 3 heeft een 5 voudig verstelbaar / kantelbaar blad met afleg richel en een vast blad waar u bijvoorbeeld wat drinken kunt opzetten. U kunt dit tafeltje links als zowel rechts gebruiken. het verstelbare werkblad heeft een oppervlakte van 62 cm. breed en 45 cm. diep. en de twee bladen samen ijn 90 cm. breed en 45 cm. diep

Er zijn twee uitvoeringen van dit tafeltje, Bij Rubens 9 geschiedt de hoogte verstelling door middel van een uittrekbare knop en dit tafeltje heeft een 7 voudig verstelbaar / kantelbaar blad en is verstelbaar tussen de 0 en 45 graden, met afleg richel en een vast blad waar u bijvoorbeeld wat drinken kunt opzetten. U kunt dit tafeltje links als zowel rechts gebruiken. het werkblad 79 cm. breed en 40 cm. diep.

De hoogte is tussen de 77 cm. en 111 cm. in 6 verschillende hoogten in te stellen.
Het oppervlakte van het frame beide tafeltjes is gemakkelijk te reinigen en er kan geen vocht in het werkblad trekken dit wordt door de omranding verhinderd. Het tafeltje staat op licht rollende wielen waarvan er twee geremd zijn

Rubens 3 en 9 passen beide bij al onze Beatrix en Irene hooglaagbedden en is voor dit soort tafeltjes gewoonweg echt goedkoop te noemen.

U kunt deze server / tafeltje Rubens 3 bij ons ophalen en krijgt dan extra korting, dit kunt u in de webwinkel aangeven. Maar u kunt er ook voor kiezen om Rubens 3 naar u toe te laten sturen/bezorgen. In principe leveren wij dit zelf af maar het kan ook gebeuren dat wij een pakketdienst, koerierdienst of Post.nl gebruiken.

Als u van plan bent om Rubens 3 zelf op te halen neem dan eerst contact met ons op om te vragen of wij het tafeltje Rubens 3 al binnen hebben, Rubens 3 wordt altijd speciaal voor u besteld en hebben wij normaal gesproken niet op voorraad dus neem eerst even contact met ons op.
Onze openingstijden zijn ma. t/m/ vr. van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdag tot 16.00 uur

Ons telefoon nummer is 0031-(0)33 489 33 89.

Rubens 3 is een echte aanvulling bij uw hooglaag bed, hiermee kunt u gemakkelijk lezen of schrijven, ook voor andere bezigheden is Rubens 3 een goede en mooie oplossing en u kunt het ook geweldig goed bij een relax of sta-op stoel gebruiken. Kijk eventueel ook naar onze andere bedtafeltjes.


EIGENSCHAPPEN:

  • Garantie: Volgens CBW voorwaarden
  • Garantie termijn in jaren: 3
  • Niet in showroom aanwezig
  • Beuken kleur gelijk aan hooglaag bed Irene of Beatrix
  • Verwachte levertijd: 2 tot 8 weken, voor een preciezere opgave levertijd eerst s.v.p. tel. 033-4893389 of per mail contact met ons opnemen.
  • wordt dit product retour genomen na aanschaf via webwinkel: Nee, dit nachtkastje wordt speciaal voor u op bestelling gemaakt en kan niet meer worden afbesteld zodra de bestelling is geplaatst of retour gezonden na aflevering.

 

Restricties: Genoemde prijzen zijn incl. BTW . Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Het afgebeelde model kan afwijken van de standaard uitvoering en/of afgebeeld zijn met div. optie's. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven Afgebeelde kleuren kunnen afwijken door weergave instellingen op uw pc en door de fotografie.


OPTIES:

Hooglaag bedden Irene of Beatrix

 

Wilt u nog iets vragen of toelichten:

€ 385,00 € 300,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer