► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Leefcomfort Relaxfauteuils & Hoog Laag Bedden Friesland

Ook in de provincie Friesland hebben wij diverse tevreden klanten wonen die van ons een relaxfauteuil of sta op stoel hebben ontvangen. Ook hoog laag bedden hebben we geleverd aan diverse tevreden families in de provincie Friesland. Onze stoelen en bedden zijn gecertificeerd en door de zorgverzekeringen goed gekeurd.

Voordat u een hoog laag bed aanschaft is het goed om goed op de hoogte te zijn omtrent wat u kunt verwachten en wat niet. Ook is het belangrijk om te weten aan welke eisen een hoog laag bed moet voldoen. Dat vertellen we u graag allemaal op deze website. klik hier

Om met het laatste te beginnen: zorg er altijd voor dat het om een gecertificeerd verpleegbed gaat. Indien u geen gecertificeerd hoog laag bed hebt, loopt u een grote kans dat de zorgverstrekker of zorgverlener, die meestal vroeg of laat bij u aan bed gaat komen, uw ziekenhuisbed afkeurt als verpleegbed met hoog laag functie. Dus dan kan je letterlijk spreken over weggegooid geld. Dat houdt in dat de mensen in dienst van een zorgverzekering u niet kunnen helpen omdat het bed is afgekeurd.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer