► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Relaxfauteuil Mackenzie

Heerlijk chillen in dit geheel Nederlandse product.
Compleet met twee motoren en tiptoets bediening
Lekker breed ontspannen in deze vlotte verschijning.

Relax fauteuil Mackenzie

Relax fauteuil Mackenzie kenmerkt zich door zijn vlotte stijl. Helemaal van deze tijd. Erg lekker voor de TV of met je Tablet even ontspannen. Het is echt heerlijk vertoeven is in relax fauteuil Mackenzie. Er zijn tal van opties en u hebt keuze uit meerdere draaivoet uitvoeringen. Kom fauteuil Mackenzie eens bij ons ervaren.
De fauteuil is ook als vaste uitvoering leverbaar. Dan is relax fauteuil Mackenzie al leverbaar vanaf € 1164,-. Ziet u zich al lekker thuis zitten, genietende van het comfort en gelijktijdig heerlijk ontspannen een boek lezen of op uw Ipad werkend? De mogelijkheid is er, het is aan u of u dit ook wilt.

Zoekt u een ander model maar wel een relax stoel volg dan deze linkMaar misschien zoekt u wel een bijpassende bank waarin u echt lekker zit omdat deze op uw maat is gemaakt? Waarbij u zelf de stoffering kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.

Volop keuze en inspraak in de uiteindelijke uitvoering is dat iets wat u aanspreekt? Of wilt u liever de stoel gewoon zoals wij deze hebben ontworpen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bij ons hebt u de mogelijkheid om uw inbreng betreffende de uitvoering en ontwerp in te brengen. Er zijn veel leverbare opties en deze vindt u onder de knop “opties”. Ga hier eens even kijken welke opties u op uw stoel zou willen, Dan is relax fauteuil Mackenzie niet alleen bijzonder fraai maar voldoet ook helemaal aan uw wensen.

Lekker thuis ff chillen

Het ontwerp is niet alleen erg mooi maar door het ergonomische en anatomische voorgevormde stalen buizen frame blinkt relax fauteuil Mackenzie uit in zitcomfort. Dit dus omdat het frame van deze fauteuil een veel betere basisvorm heeft dan gebruikelijk. Hoe denkt u dat het is om een echt mooie stoel als relax fauteuil Mackenzie in huis te halen zodat u heerlijk kunt genieten van een goed boek. Een heerlijk glas wijn, een fijn gesprek, uw favoriete film of een spannende race of voetbalwedstrijd.

Maakt u zich maar niet druk om de meubelstof kleur en/of type stoffering. Deze kan namelijk in iedere door de vakhandel leverbare stoffering en kleur en wij leveren ook bijpassende banken waarmee u een erg mooi setje kunt samenstellen.

Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils zoals ook relax fauteuil Mackenzie. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen.

Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Na 17.00 uur hebben wij gereserveerd voor showroom bezoek uitsluitend op afspraak. Op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur geopend maar op feestdagen zijn wij altijd gesloten.
Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak> Ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.
Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.


EIGENSCHAPPEN:

 • 3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
 • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
 • Keuze uit 8 verschillende type draaivoeten
 • In showroom aanwezig
 • De zithoogte is 50 cm. aan voorzijde gemeten
 • De zitbreedte is 78 cm.
 • De rughoogte is 75 cm.
 • De totale breedte is 82 cm.
 • De totale hoogte is 115 cm.
 • De totale lengte in uitgeklapte stand is 166 cm.
 • wezig

Genoemde prijzen zijn van af prijzen incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden.
Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.
Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.


OPTIES:

Tiptoets bediening
Ledersoort Toledo
Ledersoort Hermes
Ledersoort Softy
Ledersoort Kenia
Ledersoort Vintage
Leder/stof Iberico
Alle meubelstoffen mogelijk
Spin draaitvoet
Platte draaivoet
5 Teens draaivoet zwart
Ster draaivoet
Ster draaivoet zwart
Hout naturel draaivoet Vierkant
Hout brand draaivoet vierkant
Metaal draaivoet vierkant
Poot in kleur gespoten
Accu
Lende kussen
Biezen
Los hoofdkussen
Andere kleur stiknaden

€ 1.988,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer