► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Fauteuil met aluminium bescherming tegen schoppende gebruik(st)er

Bijzonder project, fauteuil met aluminium bescherming

Wij werden in 2009 door de moeder van een behoorlijk kleine gehandicapte gebruik(st)er benaderd met de vraag om een relax stoel te bouwen in de maat van de gebruik(st)er, een maat die op zich al bijzonder was. De fauteuil moest worden uitgevoerd met een stoffering die uitzonderlijk sterk is gezien de enorme beweeglijkheid van de gebruik(st)er en de stiknaden zodanig worden uitgevoerd en op die plaatsen zodat daar ook geen extra voortijdige slijtage aan zou ontstaan.

fauteuil met aluminium bescherming van Leefcomfort

Het allergrootste probleem was dat de gebruik(st)er met de hak van zijn schoenen aan één stuk door tegen de onderzijde van de armleggers aan schopt.
Hierdoor is de armlegger binnen enkele weken helemaal kapot en hangen de stukken stoffering er bij.
De vraag was of wij daar een oplossing voor konden bedenken.

U ziet hier het resultaat van inmiddels de tweede stoel die wij voor deze klant hebben gebouwd en geleverd.
De eerste stoel heeft het 7 jaar vol gehouden, dit is voor deze gebruiker uitzonderlijk lang gezien zijn beweeglijkheid en eerdere ervaringen met andere stoelen die niet door Leefcomfort zijn geproduceerd.

Ondanks de aluminium bescherming ziet deze stoel er ook nog steeds erg aantrekkelijk uit en is 100% functioneel. met een zithoogte van 38 cm. en een zitdiepte van 40 cm. is dit een uitzonderlijk kleine relax stoel al maken wij vaak genoeg nog veel kleinere maten. Wij hebben ooit al een relax fauteuil gemaakt met een zithoogte van 22 cm. en een zitdiepte van 30 cm.

Hebt u soms ook bijzondere wensen voor een fauteuil, misschien wel wensen waarvan u denkt dat het niet mogelijk is of dat het onbetaalbaar is, neem dan contact met ons op. Ons telefoon nummer is 033-4893389 maar u kunt ons natuurlijk ook mailen of het contact formulier invullen

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer