► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Papegaai Forest voor onze Forest hooglaag bedden

LEVERBAAR UIT VOORRAAD.

Papegaai, optrekhulp voor twijfelaar Forest serie en D-serie hooglaag bedden
Extra korting verdienen? haal dan de optrekhulp bij ons op.

Papegaai Forest (optrekhulp) is speciaal ontwikkeld voor het twijfelaar Forest hooglaag bed.
Past direct in de speciale steun van het bed.
Is in meerdere posities te gebruiken.
De bedgalg is in hoogte instelbaar.

Met deze papegaai Forest voor onze Forest hooglaag bedden hebt u een extra hulp zodat u zich gemakkelijk in bed kunt omdraaien en het is ook een ideale hulp om gemakkelijker uit bed op te staan.
De papegaai wordt compleet geleverd inclusief triangel en kan zo in de daarvoor bestemde papegaai steun worden gestoken.

U kunt deze papegaai Forest bij ons ophalen en krijgt dan extra korting, dit kunt u in de webwinkel aangeven. Maar u kunt er ook voor kiezen om de papegaai Forest naar u toe te laten sturen. In principe gebruiken wij een pakketdienst of Post.nl om de papegaai te versturen maar in sommige gevallen leveren wij de papegaai Forest zelf af.

Als u van plan bent om de papegaai zelf op te halen neem dan eerst contact met ons op om te vragen of wij de papegaai Forest op voorraad hebben liggen, in principe hebben wij deze altijd in voorraad maar neem toch eerst even contact met ons op.
Onze openingstijden zijn dinsdag, donderdag  en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag tot 16.00 uur. Op maandag en woensdag is alleen de showroom voor afspraken geopend

Ons telefoon nummer is 0031-(0)33 489 33 89.

Een papegaai aan het bed vast in een daarvoor bedoelde steun is nog altijd de beste oplossing en een veel betere oplossing dan bijvoorbeeld een losse papegaai op een voet achter het bed.
 
Zoekt u een optrekhulp voor een ander merk bed dan deze papegaai die uitsluitend voor het Forest bed kan worden gebruikt kijk dan op onze pagina waar u alle door ons te leveren papegaaien kunt vinden.

  • Garantie: Volgens CBW voorwaarden
  • Garantie termijn in jaren: 3 jaar
  • In showroom aanwezig: ja

Restricties: Genoemde prijzen zijn incl. BTW, prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven.

 

Wilt u nog iets vragen of toelichten:

€ 192,00 € 154,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer