► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Outlet Pagina

Een outlet betekent voor ons dat u hoog laag bedden en fauteuils kunt kopen voor een sterk afgeprijsd tarief. Om de volgende drie redenen zijn onze producten in de outlet geplaatst:

1. Wegens een nieuwe collectie
2. Demo modellen (dus nieuw, maar gebruikt voor demonstraties)
3. Gebruikte producten

Gebruikte producten

Van alle gebruikte producten uit onze outlet kennen wij de historie. Zo weten wij altijd dat de producten nog van perfecte kwaliteit zijn en in een goede staat en wie of waar deze eventueel gebruikt zijn. Over het algemeen zijn de outlet producten over een vrij korte periode gebruikt. Ondanks de korte gebruikstijd, zijn de producten sterk in prijs gereduceerd. Onze outlet producten zijn vaak uitgevoerd met extra opties.

Onze outlet producten kennen weinig tot geen problemen. Deze producten hebben hun eerste gebruiksperiode doorstaan en eventuele fabrieksfouten zijn al opgelost. Producten die in de eerste weken geen problemen geven, zullen deze waarschijnlijk ook nooit krijgen.

Onze outlet bekijken

Wij zijn de beste aanbieder op het gebied van hoog laag bedden en verpleegbedden, omdat wij zekerheid in combinatie met een goede service aanbieden. Daarnaast vindt u in onze outlet diverse sta-op fauteuils, omdat hier veel vraag naar is. Wij hebben de juiste kennis in huis om u aan de beste outlet producten te helpen.

Heeft u vragen over onze producten van de outlet? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer