► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Luchtcomfort matras De Luxe
en incontinentie bestendig

Met voorsprong het beste matras met incontinentie tijk en het meest drukpunt verlagend
Door de instelbaarheid op uw handbediening, altijd en voor iedereen het juiste type matras met opwaarste ondersteuning.

Model "De Luxe" is uitgevoerd met een High Resolution Foam toplaag.

Uit Voorraad leverbaar, prijs is incl aflevering/verzendkosten
EXTRA KORTING verdienen? kies dan voor zelf ophalen

Luchtcomfort matras Luxe, incontinentie bestendig

Het Luchtcomfort matras Luxe, incontinentie bestendig is de bekende Luchtondersteunende matras maar dan voorzien van een afneembare incontinentie tijk met rits.
Deze tijk is vloeistof dicht en toch ademend daarnaast is het materiaal zeer elastisch zodat er geen oppervlakte spanning optreed en het slaapcomfort minstens zo hoog blijft dan met een gewone tijk. Een incontinentie tijk wordt ook vaak gebruikt bij mensen die last van allergie hebben, de huismijt kan zich niet in het matras nestelen.

Luchtcomfort matras Luxe, incontinentie bestendig is het luchtmatras van het bekende Matrair maar dan door Leefcomfort op een aantal punten verbeterd en levert deze onder de naam Luchtcomfort.

Betere matras bestaat er niet!

Dit zijn grote woorden maar het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras maakt dat helemaal waar.
Doordat het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras door u in te stellen is naar de behoefte van het moment heeft u altijd het ideale matras.

Het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras zorgt er voor dat uw gehele lichaam ondersteunt wordt, dit kan geen enkele andere matras, u krijgt doordat de zware gedeeltes van uw lichaam de lucht wegdrukt naar uw holle gedeeltes (de onderrug of uw lendenen) juist op die plaatsen die daar behoefte aan hebben, een opwaartse extra ondersteuning.

Het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras werkt tegen;
………♣ Lage rugpijn
………♣ Nekpijn en schouderklachten
………♣ Bekkeninstabiliteit
………♣ Reumatische pijn
………♣ Fybromyalgie
………♣ Ischias
………♣ Circulatiestoornissen
………♣ Decubitus (erkend anti decubitus matras)
………♣ En is ideaal bij zwangerschap.
Daarnaast heeft het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras een ongekende lange levensduur, immers de lucht in het matras kan niet slijten terwijl iedere andere matras elke dag een stukje minder wordt.
“Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras heeft een afdeklaag van het zeer hoogwaardige koudschuim wat voor een hoog comfort gehalte en goede beluchting borg staat.

Het grootste drukpuntverlagende effect bereikt men door er voor zorg te dragen dat zoveel mogelijk delen van het lichaam op het matras drukken. De enige wijze waar dit mee bereikt kan worden is slapen op water en lucht. Een waterbed heeft naast het drukpunt verlagende effect ook zeer veel nadelen, geen van deze nadelen vindt u bij het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras terug.

VERSCHIL MATRAIR EN HET `LUCHTCOMFORT` MATRAS
Leefcomfort staat er om bekend nooit tevreden te zijn met bestaande producten en weet steeds weer producten te verbeteren.
Aan de kwaliteit en het ligcomfort was niets te verbeteren maar nu al weer jaren geleden hebben wij wel oplossingen bedacht waardoor het Matrair matras nog gemakkelijker in het gebruik is en waarmee er nog minder kans op storingen is.
Wij noemen dit het `LUCHTCOMFORT` matras, dit luchtmatras is leverbaar in alle uitvoeringen en maten van Matrair want dit matras wordt gewoon door Matrair vervaardigd en kost exact hetzelfde als alle Matrair matrassen.

HOE STEL IK HET MATRAS IN 
Ieder mens heeft een unieke lichaamsbouw en gewicht. Naast geslacht zorgt ook leeftijd voor een uniek lichaamsprofiel. Zo zorgt bij een vrouw bijvoorbeeld de heup ervoor dat het lichaam niet recht ligt, en kan dit ’s nachts leiden tot een vervelend drukpunt. Bij een man zijn het vooral de schouders die voor drukpunten zorgen, waardoor veel mannen opstaan met een pijnlijke schouder.Het Matrair matras helpt hierbij, door zich volledig op uw gewicht en unieke lichaamsbouw in te stellen. Hierdoor hebt u geen vervelende drukpunten meer, en ligt u mooi recht. U slaapt dus beter en staat bovendien fitter op. Zo kan uw nachtrust uw dag aanzienlijk verbeteren. Het unieke van deze matrassenlijn is dat uw zwaardere delen van uw lichaam (de heupen en schouders) de lucht in het luchtmatras weg drukken naar uw holle delen (met name uw lenden {lumbaal gedeelte} of onderrug, de dijbenen en de knieholte) zodat daar een licht opwaartse druk ontstaat en uw onderrug extra ondersteuning van het “Luchtcomfort Luxe” luchtondersteunende matras krijgt. Met uitzondering van het waterbed is er geen enkele andere matras die deze unieke en zeer belangrijke eigenschap bezit. Op deze wijze wordt ook de druk verdeeld over uw totale lichaam en ontstaan er geen drukpunten. Deze matrassen behoren dan ook tot de meest drukpuntverlagende matrassen.
U kunt ook op de website van Matrair zelf kijken klik dan hier.

EIGENSCHAPPEN:
 • Aantal comfort zones: 200
 • Garantie: Volgens CBW voorwaarden
 • Anti allergisch behandeld: ja
 • Garantie termijn in jaren: 3
 • Geschikt voor verstelbare bodems: ja
 • Hoes tijk afneembaar: ja
 • Hoes tijk type: Velours met wolvulling
 • In showroom aanwezig: ja
 • Verwachte levertijd: 1 á 2 weken voor de gangbare maatvoeringen
 • Liglengtes in cm: 190, 200, 210, 220, 230 en 240
 • Ligbreedtes in cm: 70, 80, 90, 100, 110, 120, 140, 160, 180, 200
 • Matras dikte in cm: 22
 • Veilige werklast in kg. per ligplaats of zitplaats: 225
 • Was temp in graden: 60

Restricties: Genoemde prijzen zijn incl. BTW en uitgaande van het matras maat 90 x 200. Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven


OPTIES:

Geintergreerde Talalay Topper
Cool plus tijk
Hoofdkussens
Maak uw keuzes

Wilt u nog iets toelichten?

€ 1.560,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer