► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Fotopagina King of Queens

King of Queens hoog laag bedden

U vindt hieronder een overzicht in beeldmateriaal van een aantal van door ons ontworpen en gerealiseerde King of Queens hoog laag bedden. Wij hebben de eerste King of Queens hoog laag bedden in 2007 ontworpen en verkocht. Daarna heeft deze collectie een enorme vlucht gekend. De eerste jaren werden onze bedden voornamelijk aangeschaft door particuliere gebruikers. Nu zien wij de laatste jaren ook steeds meer en meer professionele bedrijven. Instellingen zoals Hospices, zorg hotels, vakantie huizen voor gehandicapten en verpleeghuizen, als klant.

Overdag een bank en toch ‘s nachts een volwaardig en gecertificeerd hoog laag bed

Overdag een bank en toch ‘s nachts een volwaardig en gecertificeerd hoog laag bed

Bekijk project
Een Hospice zocht een serie hoog laag bedden waaraan je niet kunt zien dat het een hoog laag verpleeg bed is.

Een Hospice zocht een serie hoog laag bedden waaraan je niet kunt zien dat het een hoog laag verpleeg bed is.

Bekijk project
Hooglaagbed wat als 2 maal 1-persoons of als 2- persoons gebruikt kan worden

Hooglaagbed wat als 2 maal 1-persoons of als 2- persoons gebruikt kan worden

Bekijk project

King of Queens hoog laag bedden zijn gecertificeerd en worden dus altijd door zorg verstrekkers geaccepteerd.

Vooral de twee persoons uitvoeringen zijn erg in trek. En ook zien wij dat de professionele gebruikers hier steeds meer aandacht voor krijgen. Waren het in het begin voornamelijk oudere of zieke particuliere, nu komt er steeds meer vraag van mensen die gewoon zo’n heerlijk luxe bed met verstel mogelijkheden die GEEN ENKEL ander bed kent. Dat bij eventuele omstandigheden het bed ook als GECERTIFICEERD hoog laag bed gebruikt kan worden is dan mooi meegenomen maar niet de reden van aanschaf.

Onze twee persoons uitvoeringen kunt u verkrijgen met aan beide zijde een gecertificeerd hoog laag systeem. Maar ook met aan één zijde een partner bed met een elektrisch verstelbare lattenbodem en aan de andere zijde een gecertificeerd hoog laag systeem. De klant kan zelf kiezen voor de hoogte van de hoofd- of voetborden. Maar men kan ook de breedte bepalen. Qua stoffering is er een vrijwel onbeperkte keuze in stofferingen. Stofferingen waaronder o.a. afwasbare incontinentie bestendige stoffering met een erg fraaie huiselijk uitstraling maar ook onze kunstleder uitvoeringen zijn erg in trek.

Daarom laten wij u in dit overzicht allerlei uitvoeringen zien zoals deze door klanten zijn besteld. Het ene mens kan zich erg gemakkelijker voorstellen hoe een bepaalde stof of uitvoering er uit gaat zien. Maar een ander heeft hier veel moeite mee dus deze word met deze foto’s hierdoor flink geholpen.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer