► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Incontinentie Pocketveer Matras
Bodycomfort Spring 19 cm dik

Het Bodycomfort Spring matras is een zeer kwalitatief hoogstaande mini pockerveer matras met een zeer lage prijs en met incontinentie bestendige tijk en verkrijgbaar in werkelijk iedere gewenste maat.

Gratis aflevering

Incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik

Incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik minipocketveer matras uit onze Bodycomfort matrassenlijn, het matras is voorzien van een afneembare incontinentie bestendige tijk met rits.

Het incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik is een minipocketveer matras met 5 comfort zones en afgedekt met koudschuim (HR schuim) voor een verhoogd comfort en een goede beluchting, met een dikte van 19 cm en voorzien van een afneembare incontinentie tijk met rits.
Deze tijk is vloeistof dicht en toch ademend daarnaast is het materiaal zeer elastisch zodat er geen oppervlakte spanning optreed en het slaapcomfort minstens zo hoog blijft dan met een gewone tijk.
Een incontinentie tijk wordt ook vaak gebruikt bij mensen die last van allergie hebben, de huismijt kan zich niet in het matras nestelen.
De BodyComfort matrassenlijn is de meest bijzondere collectie matrassen op de Nederlandse markt en is leverbaar in 3 hardheden en deze Incontinentie Matras Bodycomfort Spring 19 dik behoort ook tot deze collectie.
U hebt de keuze uit de volgende 3 hardheden.

♣    De Bodycomfort Senator (zacht) uitgevoerd met koudschuim type HR43W.
♣    De Bodycomfort InBetween (normaal) uitgevoerd met koudschuim type HR43W en koudschuim type HR43.
♣    De Bodycomfort de luxe (stevig) uitgevoerd met koudschuim type HR43.

Het bijzondere aan deze lijn is niet de brede keuze in het materiaal waarvan de matrassen zijn gemaakt, maar de ongekende mogelijkheden in maatvoeringen. Van 0.30 m. tot 2.50 m. breed en van 0.50 m. tot 3.00 m. lang en dan ook nog keuze in verschillende diktes.
Zoekt u een matras met een schuine zijde of ronde hoeken, ook deze vallen binnen de Bodycomfort matrassenlijn van Leefcomfort.

Staat uw maat niet in onze webwinkel? Bel dan even 033-4893389 of mail naar ons

U kunt dit ook in onze webwinkel aangeven dan reageren wij zo snel als mogelijk.
Wij leveren deze incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik door geheel Nederland en Vlaanderen.

Het Incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik is geschikt voor elektrisch verstelbare bodems.

Wat is koudschuim?

Koudschuim is een veerkrachtig schuim met een structuur van kleine driedimensionale cellen die lijken op een honingraat structuur.

Koudschuim (3D Polyurethaanschuim) is verdeeld in twee verschillende soorten: flexibel schuim (HR = High Resolution koudschuim) en hardschuim (PU-hardschuim hier gaan wij niet verder op in want dit heeft niets van doen met matrassen). We zien het gebruik van flexibel polyurethaanschuim overal om ons heen.
In vliegtuigen, automobielen, vloerbedekking, koptelefoons, kussens, matrassen (in zo goed als elk ziekenhuis) en de betere fauteuils en banken. Koudschuim is zonder twijfel het meest comfortabele en veilige schuim dat er op de markt is. Bij High Resolution koudschuim zijn de cellen rond en hebben deze twee structurele delen: celwanden (dit noemen wij stutten of schutten) en een open venster. Deze structuur laat lucht en vochtigheid door het schuim wanneer er kracht op wordt uitgeoefend. De rekbaarheid en het elastisch vermogen van de stutten werken als een schokbreker en zorgt ervoor dat het schuim zijn vorm behoud en zo wordt ook de veerkracht behouden.

Wat is een pocketveer?

Een pocket-vering matras is opgebouwd uit een groot aantal kleine gedraaide spiraalveren. Het aantal spiraalveren in een pocketveer matras loopt van 240 veren per m2 tot wel 500 veren per m2. Deze kleine veren zijn ieder op zicht verpakt in een klein zakje (pocket) die los van elkaar kunnen mee bewegen met uw lichaam. De pocketveer is meestal opgebouwd uit 5 of 6-slags, dit is de lengte van de veer. Vanaf de zijkant, kunt u aantal slagen tellen. De draaddikte kan sterk variëren. Van 1,6 mm tot 2,2 mm. Hoe dikker de draad, hoe stugger het matras aanvoelt.

In een pocketvering matras wordt transpiratievocht weer vlug afgevoerd. Daarnaast benu u zomers verzekerd van een heerlijk koele matras wat uw slaap ten goed zal komen, dit komt door de zeer goed luchtcirculatie in het matras. De pocketvering matrassen kunnen worden afgewerkt met de volgende materialen, zoals Talalay latex, latex, koudschuim, Traagschuim, jute en paardenhaar.

Onze incontinentie matras Bodycomfort Spring 19 dik wordt van dit HR schuim in combinatie met de minipocketveren vervaardigd.


EIGENSCHAPPEN:
 • Garantie: Volgens CBW voorwaarden
 • Anti allergisch behandeld
 • Garantie termijn in jaren: 3
 • Geschikt voor verstelbare bodems
 • Hoes tijk afneembaar
 • Hoes tijk type: Incontinentie bestendig
 • In showroom aanwezig
 • Liglengtes in cm: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 270, 280, 290, 300
 • Ligbreedtes in cm: 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250
 • Matras dikte in cm: 19
 • was temp in graden: 60

Restricties: Genoemde prijzen zijn incl. BTW en uitgaande van het matras maat 70/90 x 190/200. Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven


OPTIES:  Hoofdkussen, Dekbed, Onderlaken, Matrasbeschermer. lattenbodem, schotelbodem, ledikant
Maak uw keuzes

Wilt u nog iets toelichten?

€ 799,00 € 699,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer