► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Incontinentie Bestendige Matrashoes
Voor iedere matrasmaat

Comfortabele vloeistofdichte incontinentie bestendige matrashoes
Leverbaar in iedere gewenste maat.
Dit artikel hebben wij op voorraad.

2 Dagen levertijd en gratis verzending 

Incontinentie bestendige matras hoes

 Maak nu eenvoudig van uw bestaande matras een vloeistofdichte anti allergische incontinentie bestendige matras.

Het in bed plassen komt zowel bij kinderen als bij volwassen vaker voor dan gedacht. In Nederland zijn er zo’n 30.000 tot 50.000 bedplassers. Het Leefcomfort Incontinentie bestendige matras hoes is dus een uitkomst voor veel mensen, voor kinderen als ook voor volwassenen.

Onze nieuwste generatie incontinentie bestendige matras hoes(en) zijn gemaakt van drie opeenvolgende coating-lagen. De matrashoezen zijn hierdoor waterdicht, urinebestendig, maar toch ademend, soepel en zacht, en zelfs na talrijke wasbeurten blijven deze eigenschappen ongewijzigd. De ideale oplossing voor iedereen die een betere bescherming zoekt voor zijn eigen matras thuis, maar ook voor in hotels, klinieken, kuur-oorden een rustgevende bescherming van uw hoogwaardige matrassen. De voordelen voor u op een rij :
♣   Water (vloeistof) dicht 
♣   Micro ademend, dus geen zweterig gevoel
♣   Easy care -wasbaar op 60 Graden Celsius-droger op lage temperatuur
♣   Geruisloos
♣   Eenvoudig afritsbaar, door de ritssluiting
♣   Ecologisch verantwoord : recyclebaar product

Als bedplassen bij uw kind voorkomt is het belangrijk niet bestraffend op te treden. Speciaal hiervoor is de plaskalender, zo wordt uw kind beloont, wanneer hij of zij een aantal nachten droog blijft. Ook op geregelde tijden naar bed gaan is belangrijk. Bij volwassenen kunnen er meerdere oorzaken zijn voor de incontinentie, dit kan zijn een bepaalde ziekte of medicatie. Het Leefcomfort incontinentie bestendige matras hoes, welk geheel rondom het bestaande matras wordt geritst, zorgt er vooral voor dat men zich geen zorgen meer hoeft te maken waardoor er een betere gemoedsrust ontstaat.

Het Leefcomfort Incontinentie bestendige matras hoes kent veel voordelen boven de standaard matras tijken. Naast dat het 100% vloeistofdicht is en het matras dus niet nat wordt of bevuild raakt, heeft het ook een psychisch impact. Het incontinentie bestendige matras hoes is van een comfortabel elastisch materiaal gemaakt zodat het heerlijk met uw lichaam meegeeft. Het Leefcomfort incontinentie bestendige matras hoes helpt bij de behandeling bij incontinentie op psychisch vlak. Geen zorgen meer of schuldgevoel bij een vervuild of nat matras.

Daarnaast kan het Leefcomfort incontinentie bestendige matras hoes ook ingezet worden als anti-huisstofmijt hoes (die u eenvoudig om uw bestaande matras heen ritst) voor astmapatiënten. Huisstofmijt nestelt zich graag in uw matras. Een matras is lekker warm, vochtig, donker en er is voldoende te eten (huidschilfers). Matrassen zijn een waar paradijs voor de huisstofmijt. Het is dus niet genoeg om uw slaapkamer goed schoon te houden want dit zal de allergie niet doen verminderen. Maar met het Leefcomfort incontinentie bestendige matras hoes /anti-huisstofmijt matrashoes kunt u uw allergie onder controle krijgen. Leefcomfort levert u precies de maat welke u nodig hebt om de incontinentie bestendige en vloeistof dichte matras hoes om van uw bestaande matras een incontinentie bestendige matras te maken.

U kunt eenvoudig in onze webwinkel de maten aankruisen zoals u deze hebt opgemeten van uw bestaande matras en enkele dagen later krijgt u per post de Leefcomfort incontinentie bestendige matras hoes thuis bezorgd. Staat uw maat niet in onze webwinkel? bel dan even 033-4893389 of mail naar ons.
Als wij alle denkbare maten in onze webwinkel zouden moeten zetten dan krijgen we een niet werkbare lijst met maatvoeringen.

VANDAAG BESTELD IS OVERMORGEN IN HUIS.


EIGENSCHAPPEN:

 • Garantie: Volgens CBW voorwaarden
 • Anti allergisch behandeld: NVT
 • Garantie termijn 3 jaar
 • Geschikt voor verstelbare bodems
 • Hoes tijk afneembaar
 • Hoes tijk type: Incontinentie bestendig, vloeistof dicht, elastisch, huidvriendelijk
 • In showroom aanwezig
 • Verwachte levertijd: 2 tot 5 werkdagen
 • Liglengtes in cm: 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250, 260, 270, 280, 290, 300
 • Ligbreedtes in cm: 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200, 210, 220, 230, 240, 250
 • Dit product wordt speciaal voor u op bestelling vervaardigd en kan niet worden geannuleerd of retour worden gezonden.
 • Was temp in graden: 60

Restricties: Genoemde prijzen zijn incl. BTW en uitgaande van het matras maat 90 x 200 x 20. Prijswijzigingen en type fouten voorbehouden. Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven


OPTIES:

Hoofdkussen
Dekbed
Onderlaken
Matrasbeschermer
Lattenbodem
Schotelbodem
Ledikant

Maak uw keuzes

Wilt u nog iets toelichten?

€ 174,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer