► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Stijlvolle hooglaag bedden

Stijlvolle hooglaag bedden is onze specialiteit. Wij hebben een zeer grote collectie van deze niet stigmatiserende hoog laag bedden. En wat wij niet hebben kunnen wij voor u maken. Daarnaast zijn deze bedden gecertificeerd en daarmee dus geschikt voor elke vorm van verpleging.

Waak u voor namaak.

Inmiddels zijn er wel wat bedrijven die geprobeerd hebben om ons te kopiëren. Maar tot nu toe is dit altijd knutselwerk. Een in elkaar gelast frame met wat motoren, lijkt heel wat. Maar nooit gecertificeerd, geen mogelijkheid tot zijbeveiliging en ook nog eens gewoonweg erg duur.
Kijk ook op deze website.

Trendelenburg en Anti-Trendelenburg.

Wij hebben diverse collecties en ieder met zijn eigen hoog laag systeem.
Omdat veel mensen ook graag de luxe ervaren van het Trendelenburg of het Anti-Trendelenburg systeem hebben wij een brede reeks bedden met deze luxe  en comfortabele stand. Maar ook vooral omdat veel mensen deze standen kunnen gebruiken om bepaalde klachten te bestrijden of te verlichten. Daarnaast werkt dit erg goed drukpunt verlagend.
Wij leveren deze bedden in gestoffeerde uitvoeringen en in houten uitvoeringen.

Leefcomfort is de bedenker van het twee- persoons hoog laag bed.

Leefcomfort heeft, bijna gelijk toen zij begon met hooglaagbedden te verkopen, ook het 2- persoons hooglaagbed ontwikkeld. Hiervoor bestonden deze nog niet. Wij kwamen mensen tegen met een spierziekte of een andere kwaal. De één moest dan boven in de slaapkamer slapen.
Diegene met de noodzaak van een hooglaagbed sliep dan beneden.
Dit vonden wij mensonterend. Het is niet alleen veel praktischer maar men wil vooral in dergelijke situaties toch graag bij elkaar slapen.
Daarom het twee- persoons hoog laag bed zeer stijlvolle hooglaag bedden.
Dat deze bedden ook veel fraaier kunnen dan de bestaande hoog laag ziekenhuis bedden kunt u op onze website zien.
We hebben zelfs een bank ontworpen die zodra gewenst eenvoudig wordt omgetoverd in een gecertificeerd volwaardig hoog laag bed.

 

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer