► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Belletto Hoog Laag Bedden

De Belletto bedden van het Duitse bedrijf Völker staan wereldwijd bekend door hun design en kwaliteit. Deze hoog-laag bedden gelden in de verzorgingswereld als absolute topklasse.

Succes door multifunctioneel te zijn

Belletto bedden zijn bij Leefcomfort in vele uitvoeringen verkrijgbaar en omdat ze zo multifunctioneel zijn, worden ze reeds lang niet enkel in de zorg gebruikt. Ook mensen die eigenlijk geen hoog-laag bed nodig hebben, kopen steeds vaker een multifunctioneel Belletto bed van Völker. Mensen die een Belletto bed van Völker willen, zijn gewoonlijk mensen die het beste van het beste willen.

Dit multifunctionele bed voldoet immers aan al uw wensen. Of u vanuit bed televisie wilt kijken of graag een boek leest, met deze hoog-laag bedden wordt dit veel gemakkelijker en comfortabeler.

Geen gewoon hoog-laag bed

De hoog-laag bedden van de Belletto collectie zijn niet vergelijkbaar met gewone hoog-laag bedden die enkel een verstelbare bedbodem hebben. Door de standaard aanwezige comfort bodem heeft u op een Belletto bed veel meer steun in de onderrug. U slaapt beter doordat u zeer comfortabel ligt. Bovendien zijn deze bedden door de drukverlagende eigenschappen in staat om uw bloedcirculatie te bevorderen.

Ook nu de thuiszorg steeds populairder wordt, is er een steeds grotere vraag naar hoog-laag bedden. In de meeste gevallen stellen de thuiszorginstanties het aanschaffen hiervan zelfs als vereiste. Indien u een hoog-laag bed nodig hebt, dan is een Belletto bed de meest volwaardige keuze.

Bezoek onze showroom

Kom zeker eens langs in onze showroom. U kunt daar proefliggen en het comfort en gemak van een Belletto hoog-laag bed persoonlijk ervaren. In onze showroom wachten meerdere uitvoeringen van deze eerste klas verzorgingsbedden op u.

Zo bestaat er zelfs een tweepersoonsuitvoering, die destijds door Leefcomfort werd ontwikkeld en nu voor ons door Belletto gebouwd wordt.

Wij kijken naar u uit!


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer