► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische fauteuil Plus 5970 (Farstrup)

Ergonomische fauteuil Plus 5970 van Farstrup is gemaakt van gestoomd beuken. Een erg fijne relaxstoel om jarenlang van te genieten. Waarom zou u niet lekker mogen zitten? U hebt het vast wel verdient om te genieten van uw eigen stoel.

Ergonomische fauteuil Plus 5970 behoort tot onze collectie ergonomische fauteuils (al zou het beter zijn om over anatomisch gevormde fauteuils te spreken).

Een ergonomische fauteuil is
1. geheel voor 100% op maat gemaakt .
2. gemaakt en ontworpen met als doelstelling de mens in relatie tot zijn omgeving.
Incl. gratis aflevering

Ergonomische fauteuil Plus 5970

Nog een model uit de Farstrup Plus serie, ook weer erg fraai vormgegeven en uiteraard met het zelfde hoge zitcomfort niveau waar deze fauteuils al vele jaren bekend om staan.

Houd u van Scandinavische vormgeving dan zou ergonomische fauteuil Plus 5970 zomaar uw relaxstoel kunnen worden.

Uitmuntend zitcomfort en een lange levensduur, wat wilt u nog meer?

De grote keuze in diverse stofferingstype en de vele kleuren geven u de mogelijkheid om die stoffering te kiezen die het meest praktisch is en die het mooist in uw interieur staat.

Wat is nu een ergonomische stoel?

Veel mensen spreken over een “Ergonomische” stoel of fauteuil als ze gewoon een voorgevormde stoel bedoelen en dan wordt er vaak gedacht aan een stoel van hout waarin je recht op zit, maar wat is nu eigenlijk een “Ergonomische fauteuil?

1. Dit is een “Anatomische” (want dat is een veel beter woord voor Ergonomisch) stoel die voor 100% op de maat van de gebruiker is gemaakt en waarbij er dus rekening is gehouden met de individuele maten.
2. De vulling van de stoel is afgestemd op de vormgeving van de gebruiker zodat er daar waar gewenst ondersteuning is.
3. De stoel is zo geconstrueerd dat hij bij gebruik de gebruik(st)er laat ontspannen.
Daarnaast moet de stoel zo zijn ingericht dat de gebruik(st)er in meerdere houdingen kan zitten want afwisseling van houding is erg belangrijk, daarom is de aanwezigheid van een relax systeem erg wenselijk maar dan wel een relax systeem wat het bekken kantelt zodat er geen extra belasting op de rug en andere spieren wordt uitgeoefend.

Ergonomische fauteuil Plus 5970 van Leefcomfort is gewoon een erg mooie fauteuil die door gebruik van echte kwaliteitsproducten ook nog eens jarenlang meegaat met volop keuze uit allerlei stofferingen. Ergonomische fauteuil Plus 5970 wordt gratis bij u thuis bezorgd en wij nemen de tijd om alles nog eens goed uit te leggen.

Wij geven 10 jaar garantie op Ergonomische fauteuil Plus 5970 volgens de CBW voorwaarden op de fauteuil omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven.
Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.
Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.

Zoekt u een ander model maar wel een ergonomische stoel volg dan deze link maar misschien zoekt u wel een ergonomisch gevormde bank waarbij u zelf de maten kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.


EIGENSCHAPPEN:

  • 10 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
  • Tot 125 kilo geschikt
  • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
  • In showroom aanwezig
  • Leverbaar met 1 motor
  • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
  • Brandvertragende uitvoering mogelijk

Genoemde prijs is een vanaf prijs incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en type fouten voorbehouden)

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties..”


OPTIES:

Wielen
Vochtwerend kussen
Zitdiepte + 3 cm
Vergrendel greep aan buitenzijde
Urine beschermings hoes met afneembare stof
Eet plateau
Lectuur houder
Koffie plateau
Elektrisch verstelbare rugleuning
Handbediening bevestigd onder de armlegger
Opblaasbare lendesteun
Oplaadbare accu
Voetenbank met opbergruimte
Voetensteun
Armstoffering
Gestoffeerde zijden v/d armleggers
Armstoffering met klittenband

€ 1.383,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer