► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Ergonomische Fauteuil Charlotte

Ergonomische Fauteuil Charlotte wordt op elke gewenste maat geleverd

Relax fauteuil in fraai en soepel rundleder. In Softy handwish rundleder.
Een echt scherpe prijs voor deze kwaliteits fauteuil en in erg mooi rundleder.
Ook leverbaar in stof. Ergonomische fauteuil Charlotte behoort tot onze eigen productie ergonomische fauteuils (al zou het beter zijn om over anatomisch gevormde fauteuils te spreken).

Een ergonomische fauteuil is
1. geheel voor 100% op maat gemaakt .
2. gemaakt en ontworpen met als doelstelling de mens in relatie tot zijn omgeving.

Ergonomische fauteuil Charlotte

U hebt de keuze uit 6 verschillende maten, extra smal, smal, form-control smal, form-control, form-control large of large en twee verschillende voetenbank type. Maar wij kunnen tegen een kleine meerprijs ergonomische fauteuil Charlotte ook geheel naar uw maten maken. Ook kunt u kiezen voor 3 verschillende ruggen (zie foto’s) en twee verschillende voetenbank type (zie foto’s)

Zo zit u altijd goed en voor een zeer lage prijs. Vergelijk gerust onze prijzen met die van andere aanbieders. Met dit actie model in Softy leder hebt u de keuze uit 3 kleuren leder en of u ergonomische fauteuil Charlotte in 1 kleur of in twee kleuren leder wilt hebben.
Ook is er de mogelijkheid voor een stoffen uitvoering met leder op de armleggers en dit alles voor dezelfde prijs. Maar tegen min- of meerprijs kunt u ook voor vele andere ledersoorten of meubelstof kiezen.

Ergonomische fauteuil Charlotte is een handmatig bedienbare relaxfauteuil inclusief gasveer rug verstelling maar ergonomische fauteuil Charlotte is tegen meerprijs ook leverbaar met 2 motoren.
Ook leveren wij dit model als bank in verschillende maten en met of zonder relaxsysteem. zo kunt u een mooie combinatie samenstellen.
Ook een draaivoet onder uw fauteuil is geen probleem, kijk naar de foto’s om een indruk van de mogelijkheden te krijgen.

Wij geven 3 jaar garantie op ergonomische fauteuil Charlotte volgens de CBW voorwaarden op de fauteuil omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven.
Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.
Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.
Zoekt u een ander model maar wel een ergonomische stoel volg dan deze link maar misschien zoekt u wel een ergonomisch gevormde bank waarbij u zelf de maten kunt bepalen zodat deze mooi in uw interieur past klik dan op deze link.

Leefcomfort produceert en levert sinds 1995 relax en sta-op fauteuils. Wij hebben de aller grootste collectie geheel op maat gemaakte fauteuils en deze kunt u in onze 1500 m² grote showroom uitproberen. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 tot 17.30 uur en op zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur.
Op feestdagen zijn wij altijd gesloten.
Wilt u ons op een moment bezoeken dat wij niet geopend zijn maak dan even telefonisch een afspraak, ons telefoon nummer is 0031 33 489 33 89.
Wij leveren gratis af in Nederland, Vlaanderen en tot 400 km in Duitsland.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceert zoals;
Draaifauteuil
Vaste fauteuil
Design fauteuil
Sta op fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.


EIGENSCHAPPEN:

 • 3 Jaar garantie volgens CBW voorwaarden
 • Lichaamslengte v/a 1.45 m. mogelijk
 • Incontinentie bestendige uitvoering mogelijk
 • Tempurfoam rug mogelijk
 • Tempurfoam zitting mogelijk
 • Hardere of zachtere zitting mogelijk
 • Aangepaste zittingpolstering mogelijk
 • Kantel systeem mogelijk
 • Leverbaar met 3 motoren
 • Leverbaar met 2 motoren
 • Sta-op systeem mogelijk
 • In showroom aanwezig
 • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
 • Draaivoet mogelijk
 • Keuze uit 6 maten of naar wens geheel op uw maat gemaakt
 • Tot 130 kilo geschikt

 

 

Genoemde prijs is de vaste prijs voor deze fauteuil in de aangeboden stofferingen en incl. BTW, eventueel gewenste opties zijn tegen meerprijs. (prijswijzigingen en type fouten voorbehouden)

Op actie modellen of afgeprijsde modellen worden geen extra kortingen gegeven. Afgebeeld model kan uitgevoerd zijn met tegen meerprijs verkrijgbare extra opties.“


OPTIES:

Hoofdknikdeel
lendesteun
hoofd- of nek kussentje
Draaivoet RVS geborsteld
Draai stervoet
Lendepomp
Wieltjes
Tempur zitting
Aluminium pootjes

Maak uw keuzes
€ 1.657,00 € 1.506,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer