► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Easy Clean & Care

Easy Clean & Care

3 In 1 totale leder verzorging

Easy Clean & Care reinigt, voedt en maakt het meubelleder vuil- en waterafstotend in één behandeling. Even eenvoudig besproeien en weer uitwrijven en klaar. Het is geschikt voor vol aniline, semi aniline en vol dekverf leder maar niet geschikt voor geschuurd leder zoal Nubuck.
Easy Clean & Care is een erg gemakkelijk maar vooral een erg veilig onderhouds product voor bijna alle meubelleder soorten.
Het is verstandig om Easy Clean & Care maandelijks of bij weinig gebruik twee maandelijks te gebruiken, het onderhouds van uw meubelleder is met Easy Clean & Care in een ogenblik gedaan vooral als u het bijhoud.

Net zo snel als dat u uw houten meubels met een spuitbus behandeld kunt u nu ook uw lederen meubels behandelen en u kunt het meubel al weer binnen 15 minuten gebruiken zonder enig risico dat het afgeeft op uw kleding.
In Easy Clean & Care zitten geen polyelastomers wat in bijna alle andere leder onderhouds producten wel aanwezig is en waardoor de verflaag wordt opgeweekt.
Nooit hard poetsen of wrijven, altijd met een schone net uitgewassen theedoek werken en u bent verzekerd van mooi schoon leder wat door het gebruik van Easy Clean & Care vuil en water afstotend is.

Leefcomfort voert een grote collectie ledikanten met bij- meubelen zoals nachtkastjes en commodes. Voor een aantal ledikanten kunnen wij ook bijpassende kasten leveren. Daarnaast hebben wij ook een grote keuze in matrassen van allerlei types. Zo hebben wij onze Bodycomfort lijn die tot op de cm. nauwkeurig in iedere maat geleverd kan worden en daarnaast een erg vriendelijke prijs kent, Ook luchtondersteunende matrassen waarbij u de minste drukpunten ervaart wat uw slaap sterk zal verbeteren en klachten van het lichaam (met name rugklachten) sterk zal doen verminderen en vaak zelfs zal doen verdwijnen.

Ook staan wij bekend om de grote keuze in hoog laag bedden waarbij wij bijna iedere maat kunnen leveren en vooral ook om onze erg mooie niet stigmatiserende hooglaag bedden. Vooral onze brede lijn met tweepersoons hooglaag verpleeg bedden is ongekend, heel erg veel keuze en mogelijkheden maar vooral omdat het geen goedkope systemen zijn die er worden gebruikt maar 100% volwaardige gecertificeerde systemen met alle mogelijkheden die een goed hooglaag bed kent. Zelfs gedeelde zijbeveiliging is bij deze bedden mogelijk. Niet voor niets gebruikt Europa’s grootste hooglaag bedden fabrikant onze één- en twee persoons hooglaag verpleeg bedden en onze gestoffeerde hooglaag bedden om deze door te verkopen aan hun klanten.

Om deze producten goed te kunnen onderhouden hebben wij diverse onderhouds producten zoals Easy Clean & Care zodat uw meubel een lang leven is beschoren en er fraai blijft uitzien.

Wilt u nog iets toelichten?

€ 20,45 € 18,45 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer