► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Draaifauteuil Batsheba

Nu € 300,00 actie voordeel op onze eigen fabricaten. Model Batsheba behoort tot onze eigen fabricaat collectie kwaliteitsfauteuils. Fauteuils uit onze eigen collectie worden geheel naar uw maten en wensen vervaardigd, bijna alles is mogelijk.

Nu met € 300,00 actie korting.

Draaifauteuil Batsheba

Draaifauteuil Batsheba met de fraai gevormde armleggers is een leuk slank model draaistoel met een meer dan uitstekend zitcomfort.

U hebt alle keuze in type stoffering zodat draaifauteuil Basheba straks schitterend in uw interieur tot zijn recht komt. Ook is er keuze uit diverse type draaivoeten om het geheel nog beter op uw wensen te kunnen afstemmen. Draaifauteuil Bibi is een heerlijk draaistoeltje om lekker in te ontspannen en tot rust te komen. Draaifauteuil Batsheba is van de beste kwaliteitsmaterialen gemaakt zodat u er lang van kunt genieten. Ook kan draaifauteuil Batsheba na de aanschaf, ook al is dit jaren later, nog van motoren worden voorzien en mocht dat ooit nodig zijn, van een sta-op systeem. Mocht na jarenlang gebruik de stoffering versleten zijn of u wilt gewoon eens iets anders, dan kunnen wij draaifauteuil Bbi weer voor u herstofferen. Kortom een stoel om echt jarenlang plezier aan te beleven. Wij maken dit model, indien u dat wilt gratis geheel naar uw maten, voor een nog betere zit. U hebt de keuze hoe u de armleggers vormgegeven wilt hebben, de onderzijde rond, vlak of juist hol, precies wat u mooi vindt. U kunt diverse mogelijkheden zien bij andere modellen op deze website. Ook kunnen wij bij draaifauteuil Bibi, banken of vaste fauteuils leveren, of fauteuils die geen draaivoet hebben. Houd toch op met dat op uw bank te hangen, denk aan uw lijf en geniet van het hoge comfort en de veel gezondere zit in een goed geconstrueerde relax draaifauteuil zoals draaifauteuil Bibi.

Kortom een stoel om echt jarenlang plezier aan te beleven. Wij maken draaifauteuil Batsheba, indien u dat wilt gratis geheel naar uw maten, voor een nog betere zit. U hebt de keuze hoe u de armleggers vormgegeven wilt hebben, de onderzijde rond, vlak of juist hol, precies wat u mooi vindt. U kunt diverse mogelijkheden zien bij andere modellen op deze website. Ook kunnen wij bij deze draaistoel, banken of vaste fauteuils leveren, of fauteuils die geen draaivoet hebben. Waarschijnlijk wenst u zich al jaren zo’n kwaliteits draaifauteuil en droomt u er wel eens van hoe u zou genieten van het comfort en de ontspanning. Hak dan nu de knoop door en kom eens bij ons kijken en ervaren.

Draaifauteuil Batsheba van Leefcomfort met bekken kanteling systeem worden zonder meerprijs geheel naar uw maten gemaakt en bovendien kunnen wij ook deze draaifauteuil Batsheba aan uw lichaamsbouw aanpassen zodat u de meest perfecte zitplaats krijgt die u zich kan wensen.
Daarnaast zijn onze fauteuils gewoon erg mooie fauteuils die door gebruik van echte kwaliteits producten ook nog eens jarenlang meegaan met volop keuze uit allerlei stofferingen.

De draaifauteuil Batsheba wordt (nadat wij deze voor u hebben geproduceerd) gratis bij u thuis bezorgd en wij nemen de tijd om alles nog eens goed uit te leggen.

Wij geven 10 jaar garantie op draaifauteuil Batsheba volgens de CBW voorwaarden op de fauteuil omdat wij weten dat wij gewoon een erg goed product maken.

Vergelijk dat eens met andere aanbieders en u zult zien dat deze garantie maar door zeer weinig bedrijven wordt gegeven.
Ook is onze prijsstelling erg gunstig, (gezien de kwaliteit en dat deze geheel op uw maat worden gemaakt) dit komt o.a. omdat wij geen rare dure fratsen, die uiteindelijk door de koper moeten betaald worden, uithalen.
Grote meubel-, bedden- en matrasmerken kent u van de TV reclames maar dan zijn de producten die zij aanbieden gelijk ook 3 x zo duur dan bij de kleinere merken die zich geen dure TV reclames kunnen veroorloven of die hun producten ten kosten van de consument niet zo hoog willen calculeren.

Deze zelfde fauteuil wordt ook door ons in andere uitvoeringen geproduceert zoals;
Ergonomische fauteuil
Vaste fauteuil
Design fauteuil
Sta op fauteuil
Relax fauteuil

Klik op de link om naar de stoel van uw keuze te gaan.


EIGENSCHAPPEN:

 • Garantie termijn 10 jaar volgens CBW voorwaarden
 • geschikt tot 150 kilo
 • Echt geheel op uw maat gemaakt
 • Lichaamslengte v/a 1.50 m. mogelijk
 • Lichaamslengte tot 2.40 m. mogelijk
 • Zitbreedte v/a 43 cm. mogelijk
 • Zitbreedte tot 68 cm. mogelijk
 • Draaivoet i.c.m. sta-op systeem mogelijk
 • Keuze uit alle type en kleuren stoffering
 • In showroom aanwezig ja
 • Sta-op systeem mogelijk
 • Leverbaar met 1 motor
 • Leverbaar met 2 motoren

OPTIES:

Accu (ingebouwd in uw elektrisch bedienbare fauteuil om deze los van het lichtnet te kunnen bedienen)
Bredere uitvoering
Doorlopende voetenbank
Draaivoet in aluminium of metaal
gasveer rug verstelling
Hardere of zachtere zit SG55, SG38 of SG35
Hoofdknikdeel (om de stand van de stoelrug aan het hoofd aan te passen)
Hoofdkussen – Nekrol (ter ondersteuning van het hoofd en/of nek)
Lumbaalsteun (Lendepomp) opblaasbaar (voor extra ondersteuning in het lumbaal (lende)gedeelte)
Meerprijs extreme maatvoering
Pocket vast zonder motoren
Smallere uitvoering
Twee motoren

€ 1.940,00 € 1.640,00 (incl. btw)

TERUG NAAR PRODUCTENOVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer