► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Matrair matrassen

Dankzij de matrair matrassen ervaart u hoe het is om op lucht gedragen te worden. De matrassen zijn zo zacht en flexibel als lucht. Het matras kent geen drukpunten, dus u zult geen last krijgen van knelpunten. Het effect wordt vaak vergeleken met een waterbed, maar het voordeel van het matrair matras is dat deze veel stabieler ligt. Het matras deint en zakt niet. Een luchtcomfort matras wordt ook wel het beste matras ter wereld genoemd en dat is niet voor niets. Naast de veel betere ligkwaliteiten dan welke andere matras dan ook heeft het luchtcomfort matras een onwaarschijnlijk lange levensduur, is het één van zo niet de meest hygiënische matrassen en is ten alle tijden door middel van een druk op de knop aanpasbaar in hard- of zachtheid, aan uw wensen. Lucht kan niet verslijten, de kwaliteit van het matras blijft de gehele levensduur gelijk.

Bent u nieuwsgierig naar de andere voordelen? Lees dan snel verder of probeer het gewoon zelf eens uit!

Verwen uzelf met een luchtcomfort matras

Heeft u zelf altijd een goede nachtrust gehad, maar is dit de laatste jaren veranderd? Kunt u niet snel de juiste houding vinden, ligt u niet meer lekker of staat u steeds vaker op met pijn? Verwen uzelf dan eens met een echt goed matras, een matras met het laagste drukpunt en het enige matras met opwaartse ondersteuning voor uw taille en meer dan genoeg ruimte voor uw schouders en heupen. Dit kan u zeker helpen bij het vinden van de juiste houding, waardoor u ‘s ochtends niet meer opstaat met pijn maar juist met meer energie.

Voordelen matrair matras t.o.v. waterbed

– U hoeft geen elektriciteit te verbruiken om het matras 24 uur per dag te verwarmen;
– Het Matrair Luchtcomfort matras is ideaal voor een hoog laag bed vanwege het lage gewicht en de drukpunt verlagende eigenschappen;
– U hoeft het bed nooit te ontluchten;
– U treft nooit een natte bedbak aan;
– U hoeft het bed nooit te bestrijden tegen alg;
– U heeft nooit meer problemen met stabilisatie;
– U heeft nooit meer problemen met gewicht en massa om het matras te verwijderen;
– Uw doorbloeding zal soepeler verlopen door een constante niet voelbare stimulatie.

Daarnaast is lucht samenpersbaar en water niet, waardoor het luchtondersteunende matras comfortabeler is dan een waterbed. Kortom, met een matrair matras hoeft u zich daar geen zorgen om te maken: de ideale druk voor uw lichaam bepaalt u zelf.

Kom langs in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar het matrair matras? Leefcomfort heeft een showroom waar u alle matrassen kunt testen, waaronder de matrair matrassen. U kunt hier terecht voor vrijblijvend advies van één van onze experts.

Bel ons voor een afspraak op telefoonnummer +31 33 489 33 89 of vul ons contactformulier in. Het is tevens mogelijk om een afspraak voor in de avond in te plannen.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer