► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Luchtmatras

ZEG NU VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG OF SCHOUDERS

Tennissen, hockeyen of werken in de tuin, kunnen helaas leiden tot een onaangename pijn in de onderrug net zo als tal van andere bezigheden of houdingen. Deze pijn in de ‘lumbale zone’ kan zelfs uitstralen naar de benen.
Vaak lijdt ook de slaap hieronder met het gevolg dat deze klachten nog gemakkelijker ontstaan of verergeren. Daar waar alleen pijnstillers nog lijken te helpen, helpt Matrair.
Het luchtmatras is erg gemakkelijk aan te passen aan de rugpijn, waardoor pijnstillers vaak overbodig worden. Een pijnloze en comfortabele slaap, dankzij het Matrair luchtmatras.

LUCHTMATRAS ALTIJD EENVOUDIG AANPASSEN AAN UW WENSEN
Het luchtmatras van Matrair is eenvoudig in te stellen naar uw wensen. Met één druk op de knop van de afstandsbediening worden bijvoorbeeld de heup- en schouder-ondersteuning aangepast. Zo kunt u de pijnlijke rug, nek of schouder ontlasten en staan deze uw welverdiende nachtrust nooit meer in de weg.

Leefcomfort staat er om bekend nooit tevreden te zijn met bestaande producten en weet steeds weer producten te verbeteren.
Aan de kwaliteit en het ligcomfort van de luchtmatras van Matrair  was niets te verbeteren maar nu al weer jaren geleden hebben wij wel oplossingen bedacht waardoor het Matrair luchtmatras nog gemakkelijker in het gebruik is en waarmee er……..nog minder kans op storingen is.

Zodra u op het matras gaat liggen drukken de zwaardere delen van uw lijf zoals de heupen en schouders de lucht naar de holle delen zoals de onderrug en lenden. Hierdoor wordt uw gehele lichaam gedragen tot aan uw knieholte aan toe.

Wij noemen deze luchtmatras het `LUCHTCOMFORT` matras, dit matras is leverbaar in alle uitvoeringen en maten van Matrair want dit matras wordt gewoon door Matrair vervaardigd en kost exact hetzelfde als alle Matrair matrassen.Verwen u zelf en slaap beter dieper en rustiger door een betere bloedsomloop en een veel betere ondersteuning dan bij welk ander matras dan ook. Niet voor niets noemen wij het luchtmatras het “Beste matras ter wereld”

 


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer