► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Beste matras ter wereld

Het grootste drukpuntverlagende effect bereikt men door er voor zorg te dragen dat zoveel mogelijk delen van het lichaam op het matras drukken. De enige wijze waar dit mee bereikt kan worden is slapen op water en lucht. 
Een waterbed heeft naast het drukpunt verlagende effect ook zeer veel nadelen, geen van deze nadelen vindt u bij het luchtondersteunende matras terug.

SOMS MOET U ZICHZELF GEWOON VERWENNEN

U hebt altijd goed kunnen slapen. Ieder matras was goed genoeg voor u. Slapeloosheid was voor u iets waar anderen last van hadden, maar niet u.  
U kon altijd een goede slaaphouding vinden zonder ergens last van te hebben. Maar de laatste jaren wordt het slapen toch wat moeilijker.
U ligt niet meer lekker, kunt de juiste houding niet vinden en staat vaker op met een pijntje. Het wordt tijd dat u uzelf eens een echt goed matras gunt.

Altijd eenvoudig instelbaar naar de juiste hardheid en ondersteuning.

Onze matras heeft een interne aircontrol unit waarmee u de druk in het matras en daarmee dus de hard- of zachtheid als ook de ondersteuning kunt instellen door eenvoudig een druk op de knop.
Omdat het matras ruimte geeft aan uw uitstekende delen van het lichaam zoals uw schoues en heupen krijgt u automatisch een opwaatse druk in de holle delen van uw lichaam zoals de onderrug en knieholte.

Een betere matras bestaat er niet!


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer