► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

120 Brede Matrassen

120 Brede matrassen leveren wij graag samen met onze 120 brede ledikanten maar met even veel plezier ook los. Wij hebben de bedden en bijbehorende producten voor 120 breed slapen speciaal uitgelicht onder de groep “twijfelaars” zodat het gemakkelijker is te vinden. 120 Brede matrassen zult u niet overal eventjes kunnen vinden maar voor ons is dit geen enkel probleem. Wij leveren matrassen in iedere maat en tot op de centimeter nauwkeurig, of het nu gaat om een pocketveer matras, een koudschuim matras, een latex matras of een traagschuim matras.

Ook leveren wij iedere gewenste lengte al moet het matras 3 meter lang worden, wij leveren deze en ook nog…….

binnen enkele dagen. Een goede matras is erg belangrijk voor uw nachtrust zodat u overdag goed fit bent maar het is pook belangrijk dat het matras niet te warm is en een lange levensduur is natuurlijk dan ook fijn. Een High Resolution schuim matras heeft al deze kenmerken en ook deze leveren wij snel in de maat uitvoering van 120 brede matrassen.

Uiteraard hebben wij ook 120 brede bedden, senioren of moderne metalen en zelfs massief houten (beuken hout of eiken hout) ledikanten, erg fraai en modern met veel keuze qua uitvoering en kleur. Ook gestoffeerde ledikanten met ook weer veel keuze in verschillende stofferingen.
Natuurlijk maken wij dit aanbod compleet door ook 120 brede bedbodems te leveren, vast of elektrisch verstelbaar.

Wij kunnen ook al onze matrassen leveren met een vloeistof dichte hoes, dit is ideaal tegen huismijt en andere ademhalings- problemen maar wordt ook vaak gebruikt bij ongewild bed plassen. En ook dit kunnen wij binnen enkele dagen voor u realiseren en ook weer in iedere gewenste maat.

U kunt de matrassen in onze showroom komen uit proberen en u kunt het matras van uw keuze ook snel en eenvoudig online via onze webwinkel bestellen.


Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer