► GEEN AANBETALING  EIGEN ONTWERPEN      KORTE LIJNEN, SNELLE REACTIE'S
10 JAAR GARANTIE OPLOSSINGSGERICHT  GROOTSTE COLLECTIE
► NEDERLANDS FABRIKAAT SINDS 1995 UW SPECIALIST  UNIEKE SYSTEMEN EN ONTWERPEN

Hoog Laag Bed 120 CM Breed

Hoog laag bed van 120 cm

Een hoog laag bed van 120 cm is niet gemakkelijk te vinden! Gelukkig heeft Leefcomfort een ruime collectie van deze 120 cm brede hoog laag bedden.

Hoog laag bedden van de beste prijs

Een hoog laag bed van 120 cm uit de Forest serie is zeker één van de mooiste modellen en is niet stigmatiserend. Dit van massief beuken– of eikenhout gemaakte hoog laag bed met een breedte van 120 cm is erg huiselijk en verkrijgbaar met verschillende types hoofdborden en in meerdere kleuren. Of het hooglaag verpleeg bed uit onze Ridder reeks, fraai en in alle maten verkrijgbaar. Wij bieden dit hoog laag bed eveneens aan voor lagere prijzen dan andere aanbieders. Dit komt omdat wij grotere aantallen hoog laag bedden inkopen en hiermee een aankoopprijs kunnen garanderen voor de klant. Goedkoop is een hoog laag bed echter nooit. De vraag hiernaar is immers vrij klein en ook deze bedden moeten gecertificeerd zijn, wat ze nog duurder maakt.

Hoog laag bedden met een betrouwbare kwaliteit

Kwaliteit is zeer belangrijk bij de aanschaf van een hoog laag bed van 120 cm. Zowel de professionele zorgverlener als de gebruik(st)er willen immers een 100% veilig en op en top betrouwbaar product, zodat zij goed kunnen helpen en geholpen worden zonder dat hun gezondheid eronder lijdt.

Laat u daarom goed informeren alvorens u een hoog laag bed gaat aanschaffen. Indien u namelijk verkeerd geholpen wordt en een goedkoper en niet gecertificeerd hoog laag bed koopt, kan het goed zijn dat de professionele zorgverlener uw bed afkeurt en u alsnog met spoed een gecertificeerd bed moet aanschaffen.

Verschillende opties bij een hoog laag bed van 120 cm kunnen uw levenskwaliteit verhogen

Er zijn verschillende varianten van hoog laag bedden. Zo kunt u bijvoorbeeld een hoog laag bed van 120 cm breedte kopen in massief eiken of beuken hout en dan gekleurd in moderne kleuren. Maar ook erg fraai gestoffeerde versies als ook steigerhouten uitvoeringen. Natuurlijk hebben wij ook het standaard Beatrix ziekenhuis bed en al deze uitvoeringen zijn ook nog verkrijgbaar in 210 cm. en 220 cm. liglengte naast de standaard 200 cm. liglengte.

Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom indien u verdere vragen heeft. Wij helpen u graag verder!

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer