Volg ons!

Webshop Leefcomfort

Opruiming & Occasions Fauteuils

Opruiming en occasions fauteuils

Onze opruiming en occasions fauteuils zijn enorm afgeprijsd. Op deze opruimings c.q. outlet pagina vindt u jonge occasions, showroom en/of demo modellen. Maar ook nieuwe fauteuils kunt u hier vinden. Dit kunnen zetels zijn die wij uit de collectie hebben gehaald maar ook stoelen die bijvoorbeeld ooit voor een beurs zijn geproduceerd. Bijna al deze meubels zijn in uitstekende staat en u vindt hier de betere merken.
Het is onze keuze om geen Oost Europese of Aziatische goedkope

meubels aan te bieden. Dit past niet bij het kwaliteits niveau wat wij nastreven. Deze Opruiming en occasions fauteuils zijn enorm afgeprijsd. Hierdoor zijn deze relax- of sta op fauteuils erg interessant voor diegene die geen zin hebben om meer geld uit te geven dan noodzakelijk. Men is ook tevreden met één van de opruiming en occasions fauteuils van deze pagina.

Veelal fauteuils uit eigen productie

Veel van deze fauteuils zijn stoelen die wij zelf hebben geleverd en geproduceerd.

Deze worden om verschillende redenen niet meer gebruikt.
Bijna alle fauteuils zijn sta op stoelen en deze zijn hier in consignatie gezet. Dit is een extra service van Leefcomfort.
Is de ooit bij ons aangeschafte sta op fauteuil niet meer nodig en is deze weinig gebruikt en nog praktisch in nieuwstaat, dan bieden wij als service aan om deze stoelen via consignatie voor u te verkopen.

Ook hoog laag bedden in consignatie

Wij doen hetzelfde met onze hoog laag bedden. Vooral de netjes onderhouden bedden zonder enige beschadiging vinden grif aftrek.
De mensen die deze fauteuils en/of hoog laag bedden kopen weten dat ze bij een gerenommeerd bedrijf kopen met garantie en bezorg- en plaatsing service.
Deze mensen gruwen ervan om via marktplaats iets te kopen waarvan nooit bekend is hoe oud het is en of er sowieso nog service en/of onderdelen verkrijgbaar zijn.

Wilt u toch ook eens kijken naar ons aanbod van 100% op maat gemaakte stoelen of 100% op maat gemaakte sta op fauteuils of misschien wel onze Design fauteuils? Volg dan de link en u komt dan automatisch op de betreffende pagina terecht.
Mocht u vragen hebben over een bepaald meubel dan kunt u ons hier over bellen (0031 33 489 33 89)

Minder lezen

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer