Wissner Bosserhoff Hoog Laag Bedden

Wissner Bosserhoff hooglaagbedden

Wissner Bosserhoff bedden zijn erg goed uitgebalanceerde ontwerpen en het zijn fraaie bedden om te zien. In het gebruik voor zowel de gebruik(st)er als de zorgverlener zijn dit de beste hoog hoog laag bedden die verkrijgbaar zijn in Europa. Met name de ergonomie is bij de Wissner Bosserhoff bedden heel erg goed toegepast, en dat is ook direct te merken. Ook technisch gezien zijn dit meer dan gewoon goede hoog laag bedden. Met deze bedden hebben we zelden problemen, en mocht dat zo zijn dan is het maar een heel klein probleempje. Echte uitval van deze bedden hebben wij nog nooit meegemaakt.

Leefcomfort is het verkooppunt van de Wissner Bosserhoff bedden voor Nederland en België

We werken al ruim tien jaar samen met Wissner Bosserhoff, waarvoor we soms ook zelf produceren. Zo hebben we 90 bedden voor Wissner Bosserhoff mogen voorzien van onze eigen look. Deze bedden zijn geplaatst in een zorghotel in Leiden. Wij gebruiken de systemen van de Wissner Bosserhoff bedden ook voor onze King serie. Deze hoog laag bedden krijgen van ons een eigentijdse en moderne ombouw, die door Wissner Bosserhoff is goedgekeurd. Hiermee kunnen wij ook 100 brede bedden leveren en zelfs twee persoons uitvoeringen. Dit zijn dus gecertificeerde hoog laag bedden met alle mogelijkheden en opties van een normaal hoog laag bed, maar dan wel met een vriendelijk en huiselijk uiterlijk.

Namaak van Wissner Bosserhoff hooglaagbedden

Sommige mensen denken dat zij met wat laswerk ook zelf zulke bedden kunnen fabriceren. Wij kunnen u garanderen dat deze bedden niet eens in de buurt komen van een echt goedgekeurd hoog laag bed. Daarnaast zijn deze bedden minstens dubbel zo duur dan onze gecertificeerde hoog laag bedden. Dankzij de verkooptechnieken van deze bedrijven kunnen zij toch serieuze aantallen verkopen. De mensen die een dergelijk bed gekocht hebben krijgen vaak geen zorg aan bed, omdat deze bedden niet goedgekeurd zijn. Zij moeten dan alsnog en met spoed een leen bed huren of kopen.

Wilt u meer weten over onze Wissner Bosserhoff hooglaagbedden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken. Klik op akkoord om door te gaan. Lees meer